Στοχεύουν ακόμα ψηλότερα φέτος τα κορίτσια του Άρη!

Το δικό της νικηφόρο ξεκίνημα θέλει να κάνει σήμερα η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Άρη, που δοκιμάζεται στο γήπεδο του Ασβεστοχωρίου στις 15.30 κόντρα στη Νέα Γενεά.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Οι «κίτρινες», στον πάγκο των οποίων βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μοσχοφίδης, που πήρε τη θέση του Γιάννη Σούρβαλη, έχουν ως στόχο να πάνε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά, όταν και έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Πανεπαρχιακού Πρωταθλήματος.

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Άρης Σαρηγιαννίδης, τόνισε σχετικά με τη φετινή προσπάθεια, που γίνεται:

«Στόχος μας για φέτος είναι η πρωτιά τόσο σε επίπεδο Θεσσαλονίκης όσο και στο Πανεπαρχιακό. Κατά το 80% το σύνολο των κορασίδων παρέμεινε ίδιο, με τις Τζέσικα Μάρκου και Άντζελα Κουμπία να είναι τα δύο νέα μέλη».

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής, Νίκος Μοσχοφίδης, είχε να πει:

«Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι. Σίγουρα, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, έχει εκπλήξεις, αλλά δικός μας στόχος είναι να κρατάμε ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο, όπως και το να βγαίνουν κορίτσια, που μελλοντικά θ΄ αγωνιστούν στη γυναικεία ομάδα. Οι υποδομές δουλεύουν πολύ καλά, καθώς και υπάρχουν πολλά παιδιά, αλλά και παιδιά με δυνατότητες».

Το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τις: Μαρία Χίτζιου, Θεοδοσία Κοσμά, Νικολέττα Λαϊνάκη, Λαμπριάνα Πήττα, Σταυρούλα Σαρηγιαννίδου, Άντζελα Κουμρία, Τζέσικα Μάρκου, Μάγδα Μπουσνάκη, Άλκηστις Τσολακίδου, Βίκυ Δημητριάδου, Άννα Κωνσταντινίδου, Έλλη Ευθυμιάδου.

To Top