ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Στοχοποίηση” του Άρη και αντίδραση της ΠΑΕ για την δίωξη: “Ο Άρης πληρώνει κανονικά την διαιτησία, αλλού είναι τα σκάνδαλα”

Στον απίστευτο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα, ο αθλητικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Άρης, για το θέμα των πληρωμών στους διαιτητές κάθε αγώνα… H απόλυτη στοχοποίηση!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όπως και ότι κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ Άρης,  ενώ δεν δόθηκαν καν εισιτήρια και υπήρχαν μόνο διαρκείας της Ξάνθης!

Δεν θα πούμε εμείς ότι περιμένουμε να επέμβει π.χ. για τις δηλώσεις του Ατματζίδη περί παραρτημάτων ή τα όσα έγιναν με την αλλαγή του Βελλίδη στην Τούμπα, απλά καταλαβαίνει κανείς εύκολα, ότι η τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανίατη!

Σχετικά πάντως με την κλήση της από τον εισαγγελέα για το θέμα των πληρωμών των διαιτητών, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σχολίασε: “Δεν υφίστανται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη. Η ΠΑΕ Άρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος”.

Επίσης όπως τονίζουν οι κιτρινόμαυροι: “Αν το πρόβλημα είναι ο  Άρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη! Απορούμε πραγματικά πως ο κος Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την travel plan όπου καταχράστηκαν 3,5 εκατ. ευρώ… Τσιμουδιά γι αυτά…”.

Μάλιστα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ συμπληρωματικά αναφέρει ότι “και σήμερα πληρώθηκε κανονικά η διαιτησία του αγώνα της Κυριακής”

To Top