Στο ίδιο έργο θεατές: «απαγορεύονται» τα πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού!

Ο ελλιπής Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά το 2-2 με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική, την ώρα που για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι τα πέναλτι εις βάρος του… «απαγορεύονται»!

Ήταν στα αρνητικά του αγώνα η παρουσία του διαιτητή Απόστολου Αμπάρκιολη, ο οποίος έκανε δύο σημαντικά λάθη εις βάρος του ΟΦΗ. Καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ του Λαμπρόπουλου στον Αμπντούν στο 42′, από το οποίο προήλθε το 1-0 και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των Κρητικών στο 75′ σε ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Φετφατζίδη, με το σκορ στο 2-0.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 42′ Μήτρογλου, 55′ Μασάντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μανιάτης, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο, Βλαχοδήμος (72′ Φετφατζίδης), Αμπντούν (87′ Λυκογιάννης), Μήτρογλου (80′ Πάντελιτς).

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Βάντο, Σόουζα (73′ Σαρ), Κουρδάκης, Μπανούσης (61′ Μπούρμπος), Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος (73′ Ζορμπάς), Παπάζογλου.

 

Ατρόμητος-Πανθρακικός 2-1

Την χαρά της νίκης, την οποία αγνοούσε εδώ και έξι αγωνιστικές, γεύθηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος νίκησε δύσκολα τον μαχητικό Πανθρακικό με 2-1, στο Περιστέρι. «Ηρωας» για τους νικητές ο Θανάσης Καραγκούνης με γκολ που σημείωσε στο 87′ κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 54′!

ΣΚΟΡΕΡ: 19′ Κούτσι, 87′ Καραγκούνης – 43′ Παπαδόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34′ Δημούτς, 94′ Καραγκούνης – 35′, 54′ Μουνάφο, 64′ Λαδάκης, 68′ Λουσέρο, 82′ Χρήστου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 54′ Μουνάφο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Μπάλλας (61′ Καραμάνος), Σουμπίνιο (81′ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Μπέλιτς (81′ Καραγκούνης).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Π. Δερμιτζάκης): Αντίλοβιτς, Βαϊρουά (57′ Καστελάν), Παπαδόπουλος (69′ Κυβελίδης), Λουσέρο (79′ Βιγιαρέχο), Τσερφά, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

Πλατανιάς-Κέρκυρα 1-1

Στο 1-1 έμειναν Πλατανιάς και Κέρκυρα στα Περιβόλια. Η ομάδα των Χανίων αν και είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, μένοντας χωρίς τρίποντο για τρίτη σερί αναμέτρηση. Η Κέρκυρα από την πλευρά της είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που η εικόνα του άλλαξε από τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 41΄Ουντότζι – 79′ πεν. Μπάρκογλου

ΔΟΚΑΡΙΑ: 41΄ Μαραγκουδάκης, 86΄ Γιακουμάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24′ Κανακούδης, 32′ Αναστασάκος, 78′ Αργυρόπουλος, 84′ Ναζλίδης – 27′ Ηλιάδης, 55′ Τσοκάνης, 90+3 Αναστασόπουλος, 90+ Βενέτης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς,Ουκάρ (82′ Γιακουμάκης), Ουντότζι, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος (72′ Ναζλίδης)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Καραλής (68΄ Μπάρκογλου), Ηλιάδης, Αγρίτης, Κοντοδήμος, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης (46΄ Γιάντσης), Παπαδήμας (46΄ Τσοκάνης)

 

To Top