Στο ίδιο έργο θεατής ο Ολυμπιακός, αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ήττα – Μόνο τρεις ελληνικές νίκες, αυτές του Άρη

Με την τέταρτη ήττα σε έξι αγώνες και τρίτη σε τρία παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», που αποτέλεσε Αχίλλειο πτέρνα, ολοκλήρωσε την εφετινή ευρωπαϊκή περιπέτειά του ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής ηττήθηκε στο Φάληρο (και) από τη Ναντ (0-2), ολοκληρώνοντας την παρουσία του στον 7ο όμιλο του Europa League με τους δύο βαθμούς που συνέλεξε σε Μπακού και Φράιμπουργκ.

Μοναδική ομάδα φέτος στην Ευρώπη για την Ελλάδα ο Άρης που πέτυχε τρεις νίκες.

Από την πλευρά του, το γαλλικό συγκρότημα εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ισοπαλία της Καραμπάχ από τους Γερμανούς (1-1) κι «έκλεψε» στο φίνις τη δεύτερη θέση από τους Αζέρους, που θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ τα «Καναρίνια» θα παίξουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το 70ό λεπτό και τις αλλαγές που είχαν γίνει ο Ολυμπιακός έπαψε να είναι απειλητικός και η Ναντ το εκμεταλλεύτηκε, αρχικά για να απειλήσει με ένα άστοχο εκτός περιοχής σουτ του Μπαμπά στο 77΄ και στη συνέχεια για ν΄ ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Μοχάμεντ από γύρισμα του Μπλας, στο 79΄.

Ο δημιουργός του πρώτου γκολ ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ναντ, με τον Μπλας να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη για το 0-2 στο 90΄, από ασίστ του Μοχάμεντ που είχε ανοίξει το σκορ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέρχι Μπόικο (Ουκρανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καστελέτο, Μουτουσαμί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (61΄ Σισέ), Ρέτσος, Βρουσάι (46΄ Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85΄ Μπόουλερ), Αμπ. Καμαρά (69΄ Μαρσέλο), Ουί-Τζο, Ελ Αραμπί (46΄ Σαπουντζής).

ΝΑΝΤ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόν, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουάζ, Φάμπιο (5΄ Άπια), Σισοκό, Μουτουσαμί (73΄ Τσιριβέγια), Σιμόν (46΄ Μπλας), Γκεσάν (80΄ Κοκό), Γκαναγκό (73΄ Μπαμπά), Μοχάμεντ.

To Top