ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ίδιο ματς πέρσι ο Καραντώνης που… έκλεισε αυτιά και μάτια στην ρατσιστική επίθεση στον Μπα!

O Δημήτρης Καραντώνης απασχόλησε αρνητικά πέρσι τον Άρη, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν έντονα παράπονα από τον Ημαθιώτη ρεφερί με αποκορύφωμα την περσινή του παρουσία στο ίδιο ματς (ΑΕΛ-Άρης).

Σε εκείνο το παιχνίδι ο 38χρονος διαιτητής τα έκανε… σαλάτα. Στο 85’ ο Αμπού Μπα δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της ΑΕΛ αντιδρώντας έντονα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης. Ωστόσο ο Καραντώνης αντί να διακόψει το ματς, συνέχισε κανονικά δείχνοντας να χάνει τον έλεγχο.

Πέρσι ξανά ο Καραντώνης κατάφερε να κάνει άνω κάτω το ματς του Άρη με την ΑΕΚ (0-1). Μαζί με τον Κουμπαράκη στο VAR, «έκλεισαν» τα μάτια σε τρία πέναλτι υπέρ του Άρη, προστατεύοντας παράλληλα τους παίκτες του Καρέρα από δεύτερες κίτρινες κάρτες!

Ωστόσο και φέτος σφύριξε ένα παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», εκείνο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0) στους Ζωσιμάδες για την 5η αγωνιστική.

Με τα σφυρίγματα του σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έδειχνε μια… πρεμούρα να «κόψει» τον Άρη, όπως και με τη φάση του σωστά ακυρωθέντος γκολ του Απόλλωνα. Αποκορύφωμα η φάση του… δήθεν πέναλτι του Απόλλωνα, όπου και παράβαση δεν ήταν και με το ζόρι κατάλαβε μαζί με τον Τζήλο στο VAR ότι προηγήθηκε οφσάιντ.

Μέσα σε όλα ο Καραντώνης φρόντισε να αποβάλει και τον τιμ μάνατζερ του Άρη, Θωμά Ναζλίδη, για πρώτη φορά στην καριέρα του λόγω διαμαρτυριών για τα όσα… δεν έβλεπε ο ίδιος ο διαιτητής.

To Top