ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ίδιο… πικρό έργο θεατές, ήττα (2-4) του Άρη από τον Ολυμπιακό

Το μαρτύριο της… σταγόνας, συνεχίζεται για τον Άρη, που γνώρισε μία ακόμα βαριά ήττα εντός έδρας, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό με 2-4, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ. Άξιζε κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης, που έδειξε πολύ πιο απειλητικός με τον Φετφατζίδη στην σύνθεσή του, έχοντας ευκαιρίες για ένα γκολ. Δοκάρι και γκολ από τον “Φέτφα”, σκόραρε το παρθενικό του τέρμα ο Μπαγκαλιάνης. Eπόμενος αντίπαλος το Σάββατο, ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Ο Ένινγκ επέλεξε τον Κουέστα για το τέρμα, με τους Ροζ αριστερά στην άμυνα και Μπακούτση δεξιά. Στο κέντρο, Δεληζήσης και Μπαγκαλιάνης. Στα χαφ οι Σάσα-Ματίγια, με τους Γκάμα, Φετφατζίδη και Μαρτίνες, πίσω από τον Μαντσίνι που είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Αλέν στο τέρμα, τους Τοροσίδη δεξιά, Γκασπάρ αριστερά και Σεμέδο-Σισέ. Μπουχαλάκης, Καμαρά και Καφού στα χαφ, με τους Μασούρα δεξιά, Λοβέρα αριστερά και Χασάν στην κορυφή.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ “ΦΕΤΦΑ”

Παιχνίδι με ρυθμό από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για ένα γκολ. Μεσοεπιθετικά ο Άρης , με την επιστροφή του Φετφατζίδη, ήταν πολύ πιο απειλητικός.

Στο 5΄το σουτ του Γκάμα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 7΄, ο Κουέστα σταμάτησε το σουτ του Λοβέρα, εκτός μεγάλης περιοχής. Στο 12΄, μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, ο Φέτφα έδωσε στον Μαντσίνι, που βιάστηκε να πλασάρει μπροστά στον Αλέν! Στο 15΄, ο Σάσα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Αλέν, ενώ στο 18΄, η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Τοροσίδη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, εκτός μεγάλης περιοχής.

Στο 20΄, ο Φετφατζίδης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Ολυμπιακού, όπως και η προβολή του Χασάν, ένα λεπτό μετά, στο δεύτερο δοκάρι.

ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ

Στο γκολ, έφτασε τελικά πρώτος ο Ολυμπιακός, στο 34΄, με τον Καμαρά να βγάζει κάθετα, μόνο του τον Μασούρα απέναντι στον Κουέστα, με τον Έλληνα επιθετικό να πλασάρει τον Ισπανό και να ανοίγει το σκορ, 0-1.

Ο Άρης θέλησε να απαντήσει στο 38΄, με τον Γκάμα να σουτάρει με δύναμη, αλλά να βλέπει τον Αλέν, να απομακρύνει δύσκολα το σουτ του Πορτογάλο. Στο 39΄, ο Γκασπάρ από τα δεξιά, δοκίμασε το σουτ, αλλά ξανά ο Κουέστα, μπλόκαρε.

Στο 42΄, τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, δοκάρι από τον Φετφατζίδη, μετά το γύρισμα του Μαρτίνες! Με το δεξί ο Φέτφα, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αλέν!

Φοβερή επέμβαση του Κουέστα στο 45΄, στην κεφαλιά του Μασούρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ισπανό να απομακρύνει στο… “γάμα” της εστίας του. Εν τέλει, ο Ολυμπιακός πέτυχε το 0-2, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Χασάν που πλάσαρε τον Κουέστα, αφού ο Σάσα γύρισε άτσαλα και ο Δεληζήσης δεν μπόρεσε να απομακρύνει με τάκλιν.

ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ο Ολυμπιακός μπήκε επίσης δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε ένα τρίτο γκολ (0-3) από νωρίς Ο Μασούρας με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, στο 49΄, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα, μετά τη σέντρα του Τοροσίδη.

Στο 56΄, ο Άρης μείωσε σε 1-3, με ωραίο σουτ του Φετφατζίδη εκτός μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Αλέν. Δέκα λεπτά μετά, ο Χασάν κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση, με τον ίδιο να ευστοχεί για το 1-4, παρά την προσπάθεια του Κουέστα, που έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία.

Ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Μπαγκαλιάνη στο 86΄, με τον νεαρό στόπερ να πιάνει μία εξαιρετική κεφαλιά στο κόρνερ του Ματίγια!

Το 2-4, ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Άρη να αντιμετωπίζει τώρα τον ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο.

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα (80΄Διαμαντόπουλος), Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνες, Φετφατζίδης, Μαντσίνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Αλέν (77΄Τζολάκης), Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ (57΄Ραντζέλοβιτς), Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά (57΄Μπρούνο), Μασούρας (69΄Βαλμπουενά), Χασάν, Λοβέρα (69΄Ξενιτίδης)

Διαιτησία: Κουτσιαύτης, βοηθοί του οι Ψαρρής, Σινιοράκης, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ.

To Top