ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ίδιο τραπέζι, Άρης και Βέλεθ, για ανανέωση του συμβολαίου!

Ένα θέμα που θέλει να διευθετήσει άμεσα το προσεχές διάστημα ο Άρης είναι η επέκταση της συνεργασίας του με τον Φραν Βέλεθ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα ο ατζέντης του Φραν Βέλεθ, Χουάν Βιθκάινο, ο οποίος εκτός από στενός συνεργάτης του Ίβηρα αμυντικού, είναι και προσωπικός του φίλος, γι αυτό και οι επισκέψεις του στην Ελλάδα είναι συχνές.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για την παρουσία του Iσπανού ατζέντη τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι οι πρώτες επαφές με την πλευρά του Άρη για επέκταση της συνεργασίας με τον Φραν Βέλεθ.

Το συμβόλαιο του Ισπανού με τον Άρη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έγινε μία πρώτη κουβέντα για ανανέωσή του, καθώς από τον Ιανουάριο έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, δίχως την σύμφωνη γνώμη των “κιτρινόμαυρων”.

Μία πρώτη επαφή έγινε με τον Άρη, όμως απομένει να διευθετηθεί οριστικά το θέμα του προπονητή κι έπειτα να ακολουθήσουν και οι τελικές επαφές με την πλευρά του Φραν Βέλεθ, καθώς είναι επιθυμία μεγάλη τόσο του Άρη, όσο και του Ισπανού να συνεχίσουν μαζί…

 

To Top