Στο ίδιο τραπέζι οι φορείς, το θέμα επενδυτή στην “πρώτη γραμμή” – Κάθε μέρα που περνάει είναι πολύτιμη

Το απόγευμα της Τετάρτης υπάρχει ένα νέο προσκλητήριο στο γήπεδο Χαριλάου. Αυτήν την φορά αναμένεται να είναι στο ίδιο τραπέζι οι φορείς του Άρη, μετά την πρωτοβουλία της ΚΜΑ.

ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΚΑΕ και ΑΣ, αλλά και οι νομικοί του συλλόγου θα βρεθούν στα γραφεία του φορέα, με συγκεκριμένη κατεύθυνση: να καθοριστεί άμεσα ένας συγκεκριμένος τρόπος δράσης. Ήδη κάθε μέρα που περνάει είναι πολύτιμη.

Το σημειώσαμε και χθες και επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο:  Τα προβλήματα είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, η ανάγκη για βιώσιμη λύση, κάτι παραπάνω από δεδομενη, μαζί με την έλευση «ζεστού χρήματος»

Το θέμα του επενδυτή θα μπει στο τραπέζι. Υπάρχει η σκέψη μάλιστα να συσταθεί μια επιτροπή από κάθε φορέα που θα συντονίσει τις όποιες προσπάθειες, ώστε ο Άρης να βρεθεί παντού, έστω και τώρα, ενωμένος και αποφασισμένος να «χτυπήσει» πόρτες, να πιέσει εκεί που πρέπει να βρει τον δρόμο για την διέξοδο…

Είναι η περίοδος, όπου ο σύλλογος πέρα από τις όποιες καλές προθέσεις των εμπλεκόμενων παραγόντων, χρειάζεται ουσιαστικές και στοχευμένες κινήσεις.

To Top