ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Στο αρχείο οι κατηγορίες Σκόρδα, θα του κάνουμε μήνυση”

Στο θέμα της δικαστικής διαμάχης με τον Λάμπρο Σκόρδα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, ο Ηλίας Πόππης.

“Με μια πορεία κρυστάλλινη 40 ετών στον Άρη, είχαμε δυο μηνύσεις από τον Σκόρδα, η μια για απιστία απάτη και εγκληματική οργάνωση. Το είδαμε και αυτό. Ούτε καν πήγε σε προκαταρκτική εξέταση, πήγε αρχείο κατευθείαν. Θα κατατεθεί εις βάρος του μήνυση, από εμένα και τους κυρίους Παπαϊωάννου και Ορφανίδη για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητάμε και 50.000 ως ηθική αποζημίωση. Μας διέσυρε χωρίς λόγο. Τα λεφτά θα πάνε όλα στον Α.Σ” είπε στον “Arena Fm” για να συμπληρώσει:

“Τελειώσαμε με το ποδόσφαιρο χτες. Κερδίσαμε τον κακό μας δαίμονα τη Δόξα, που δεν μπορώ να καταλαβαίνω γιατί παίζει τόσο παθιασμένα μαζί μας. Συγχαρητήρια στον κύριο Καρυπίδη που μέσα σε δυο μέρες έφτιαξε μια ομάδα τουλάχιστον δεύτερης εθνικής.

Το μπάσκετ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ότι και να γίνει η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη. Η λογική λέει ότι πάμε για τις θέσεις 3-4. Ο Λάσκαρης εξαιρετικός, έδωσε όραμα”.

To Top