Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός πριν το “Κλεάνθης Βικελίδης”

Πριν τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσσει την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησαν οι Πειραιώτες κόντρα στην Τότεναμ.

Δηλαδή, τους Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμία, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας και Γκερέρο.

Ωστόσο, ο 49χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει στο μυαλό του και κάποια άλλα πράγματα, όπως η χρησιμοποίηση του Τοροσίδη και να βάλει τον Ελ Αραμπί αντί του Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει σήμερα, στις 11 το πρωί, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Βελιγράδι. Και χθες το μεσημέρι ο κ. Μαρτίνς ανακοίνωσε την «ερυθρόλευκη» αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σερβία για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών, που θα ταξιδέψουν στη Σερβία: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

To Top