Στο βόλεϊ του Άρη ξανά ο Γραμμενούδης: «Μονόδρομος η άνοδος στη Volley League»

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Άρη ανακοίνωσε την απόκτηση-επιστροφή του Αλέξανδρου Γραμμενούδη.

Αναλυτικά: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Αλέξανδρου Γραμμενούδη.

Ο Αλέξανδρος Γραμμενούδης γεννήθηκε στις 7/11/1997 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 1.97μ. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου. Θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο ΑΡΗ, ο οποίος τον απέκτησε από το Φίλιππο Βέροιας και τη Volley League.

Από το 2007 έως το 2016 το νέο απόκτημα του ΑΡΗ αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Τον Νοέμβριο του 2016 μεταπήδησε στην Παναχαϊκή και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Περσέα. Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε για πρώτη φορά στον ΑΡΗ και το 2019 αγωνίστηκε στον Πήγασο Πολίχνης, πριν μεταγραφεί στον Φίλιππο Βέροιας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΡΗ, ο Γραμμενούδης τόνισε:

«Χαίρομαι πολύ που ανήκω και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες, αλλά πιστεύω πως αν ο καθένας εργαστεί επαρκώς, από το πόστο που του αναλογεί, ο στόχος για την άνοδο στη Volley League θα είναι μονόδρομος.

Το πρωτάθλημα της Pre League θα είναι σκληρό, αλλά κάθε παίκτης που έχει προσδοκίες, αυτούς τους αγώνες περιμένει να δώσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με τα αποτελέσματα των αγώνων, να τους ανταμείψω για την επιλογή τους»”.

To Top