ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο γήπεδο… 28 μέρες μετά, με αδιευκρίνιστη (ακόμα) την κατηγορία

Στις 29 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές του Άρη πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας και έντονης αμφισβήτησης μετά την αγωνιστική αποτυχία με την απώλεια της ανόδου.

28 μέρες μετά και ελάχιστα ουσιαστικά πράγματα έχουν αλλάξει, με τον Άρη να παραμένει ακόμα “κολλημένος” στη Γ΄Εθνική αναμένοντας το αυτονόητο. Την συμμετοχή του από την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βλέποντας τον χρόνο να κυλά εις βάρος του, απέστειλε “προσκλητήριο” σε 21 παίκτες, ώστε να δώσουν το “παρών” στο “Δασυγένειο”, προκειμένου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για να έχει για παν ενδεχόμενο μία ομάδα αγωνιστικά έτοιμη στο ενδεχόμενο που απαιτηθεί η διαδικασία των μπαράζ για να επιτευχθεί η άνοδος.

Εξάλλου, βάση κανονισμών, σε αγώνες διαβάθμισης, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει νέους ποδοσφαιριστές, παρά μόνο όσους αγωνίστηκαν πέρυσι. Ανάλογος είναι και ο κανονισμός αναφορικά με τον προπονητή, οπότε είναι δεδομένο, ότι τουλάχιστον σε αυτά τα παιχνίδια, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα καθοδηγήσει από τον πάγκο την ομάδα.

Εκ των 21, οι 19 είναι παίκτες του περυσινού ρόστερ και οι 2, νεαροί προαχθέντες από τις ακαδημίες.

Αναλυτικά, κάλεσε τους: Φυσέκη, Μπαϊμάκη, Μάντζαρη, Ιακωβίδη, Σαμαρά, Γκόλια, Γεωργιάδη, Λιόνη, Λιόλιο, Μαζουλουξή, Καλογέρη, Λεμονή, Σουνά, Σταυρόπουλο, Παπαδόπουλο, Ντούγκα, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδη, Κωνσταντινίδη, Μπαξεβάνο και Ιωαννίδη.

To Top