ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο γεμάτο “Βικελίδης”… δεν χάνει

Ο Άρης δίνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Βόλο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής με τους κιτρινόμαυρους με νίκη, να ανεβαίνει και πάλι στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, με χθεσινή της ανακοίνωση, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη, προκειμένου να γεμίσουν το Κλεάνθης Βικελίδης, να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να τη βοηθήσουν να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα, όσο και σημαντικά. Πρώτα, αύριο, με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου (21/01, 20:00) για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη (25/01) με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου (19:30).

Η ομάδα ΤΩΡΑ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει στα δύο αυτά παιχνίδια να είναι η έδρα που όλη η Ελλάδα ξέρει.

Ομάδα και κόσμος πρέπει να… παίξουμε μπάλα μαζί για να πάρουμε τη νίκη αύριο και την πρόκριση στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Πάμε βήμα-βήμα…

Ώρα να μιλήσει ο «νόμος του Κλ. Βικελίδης»!”

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 2, 3 15,00 €
ΘΥΡΕΣ 7, 9 20,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/.

Επίσης διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique (Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-19:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

To Top