ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο “Γεντί Κουλέ” ο Άρης, για ένα “διπλό” γοήτρου και… πρωτιάς! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Τον ΟΦΗ εκτός έδρας, στο Ηράκλειο, αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 15:00, ΕΡΤ3) o Άρης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν τον “διπλό” στο “Γεντί Κουλέ”, προκειμένου να αποσπαστούν τρεις βαθμούς από τους Κρητικούς και να έχουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να συνδυάσουν φέτος την άνοδο, με την πρωτιά, αποδεικνύοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και η πιο σταθερή.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Με τις δύο ομάδες να βαδίζουν μαθηματικά χέρι-χέρι προς την SuperLeague, αυτό που έχουν να θέλουν να διαφυλάξουν στο σημερινό ματς, είναι το γόητρο, καθ’ως αμφότεροι βρίσκονται στο +13 από την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δημήτρης Σπανός, δεν υπολογίζει στο σημερινό ματς στις υπηρεσίες των τραυματιών, Μπάμπη Παυλίδη και Λούκα Μιλούνοβιτς, αλλά και στον τιμωρημένο Μιχάλη Μπαστακό. Αντιθέτως, επιστρέφει κανονικά ο Χουσείν Μουμίν.

Η αποστολή του Άρη, αναχώρησε χθες το απόγευμα για το Ηράκλειο και αποτελείται συνολικά από 18 παίκτες. Αναλυτικά:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μουμίν, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Χαντί, Ντούνης, Μπαργκάν.

To Top