Στο δεύτερο γύρο της Super League το VAR!

Ολοκληρώθηκε τελικά η διαβούλευση για το VAR και ξεκινά ο διαγωνισμός για την εφαρμογή του γεγονός που σημαίνει ότι παρά τις αρχικές εξαγγελίες, θα το δούμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!

Με αρκετή καθυστέρηση εξελίσσεται η εφαρμογή του  Video Assistant Referee στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Τον περασμένο Ιανουάριο, oι Υπουργοί Νίκος Παππάς και Γιώργος Βασιλειάδης, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο είχαν ανακοινώσει την εφαρμογή του VAR με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να δηλώνει: «Νομίζω πως είμαστε μέσα στο αρχικό πλάνο να είμαστε έτοιμοι στις αρχές της επόμενης σεζόν  και να το έχουμε σε πλήρη λειτουργία».

Ωστόσο στις αρχές της σεζόν δεν θα είναι έτοιμο, καθώς τώρα ολοκληρώθηκε η διαβούλευση και ξεκινά ο διαγωνισμός, ο οποίος υποτίθεται ότι θα κρατήσει ως τις 4 Αυγούστου. Ολα αυτά βέβαια χωρίς ενστάσεις και άλλα παρατράγουδα… Από εκεί και πέρα, επειδή κανείς δεν πρόκειται να αξιολογήσει τις προτάσεις μέσα στον Αύγουστο, ο έλεγχος τους θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο και λογικά τον Οκτώβριο θα ανακηρυχθεί η εταιρεία που κέρδισε τον διαγωνισμό. Μέχρι να το εγκαταστήσει θα περάσει τουλάχιστον ένας μήνας, άρα πάμε για Δεκέμβριο και σίγουρα, για την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Κι όλα αυτά χωρίς απρόοπτα και παρατράγουδα, που στην Ελλάδα δεν μπορείς να αποκλείσεις…

To Top