ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Διεθνές Τουρνουά “Μαύρη Θάλασσα” το τμήμα Τζούντο του Άρη

Το τμήμα τζούντο του Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετέχει στο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «Μαύρη Θάλασσα» που διεξάγεται αυτή την Κυριακή (17/4) στους Αμπελόκηπους.

Με 13 αθλητές θα συμμετάσχει το τμήμα τζούντο του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Διεθνές Τουρνουά «Μαύρη Θάλασσα» που διοργανώνεται από το ΑΠΣ Αμπελοκήπων «Πόντος» σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο Κλειστό γυμναστήριο Αμπελοκήπων.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές, πολλοί εκ των οποίων για πρώτη φορά σε αγώνες:

Juniors A’

Ίωνας Φλουδάς στην κατηγορία -45kg.

Παίδες Β’

Μιχαήλ Αλεξίου στα -38kg, Γιώργος Μπουντούρης στα – 32, Ανέστης Μπουντούρης στα -35kg και Κωνσταντίνος Μαχαιράς στα -38kg.

Παίδες Α’

Παναγιώτης Κωστόφ στα -55kg, Δημήτρης Χατζόπουλος -50kg, Λεωνίδας Αλτίνογλου στα -50kg, Βασίλης Τσερέπης στα -50kg, Κωνσταντίνος Τσούρος στα -66kg και Φίλιππος Χατζηαναστασίου στα -55kg.

Κορασίδες Β’

Κατερίνα Ματουσίδη στα -52kg

Έφηβοι

Αθανάσιος Μυλωνέλης στα -66kg

Επιπλέον, σήμερα (15/4)  ο αθλητής του ΑΡΗ, Χρήστος Γκούτζιος συμμετέχει στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στην κατηγορία -66kg. Να σημειωθεί ότι είναι και ο μικρότερος στην κατηγορία του.

Πηγή: arisac.gr

To Top