Στο Ειρηνοδικείο η αίτηση ακυρότητας της γενικής συνέλευσης του Βελλίδειου

Σήμερα έχει οριστεί να εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο η αίτηση ακυρότητας της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ που έγινε στο Βελλίδειο στις 26 Φεβρουαρίου. Η Κοινωνία Μελών δεν θα είναι παρούσα, σε ένα ακόμη δικαστικό επεισόδιο από τα πολλά που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες.

Όπως είναι γνωστό, την αίτηση κατέθεσε τελικά ο Λάμπρος Σκόρδας ως μέλος της ΚΜΑ και όχι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, χαρακτηρίζει για συγκεκριμένους λόγους παράνομη και παράτυπη τη γενική συνέλευση και ζητάει να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις που πήρε το σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση Σκόρδα δεν είχε παραβρεθεί στο Βελλίδειο, χαρακτηρίζοντας παράνομη την γ.σ., η οποία έδωσε στη συνέχεια εντολή για την αλλαγή διοίκησης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέχεια της παραίτησης του αντιπροέδρου της ΚΜΑ Κώστα Γεωργιάδη, ο Σκόρδας έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην γίνονται εκτελεστές από εδώ και πέρα όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του φορέα μέχρι να εκδοθεί η απόφαση.

Από την άλλη πλευρά πάντως, όπως ανακοίνωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ δεν θα παραστεί στη σημερινή εκδίκαση.  Αφού χαρακτηρίζει απαράδεκτη την αίτηση ακυρότητας, τονίζει ότι δεν θα παραβρεθεί στην ουσιαστικά ανούσια όπως την αποκαλεί δικάσιμο της Παρασκευής, με την υπογράμμιση ότι προέχει η σωτηρία της ομάδας!

To Top