ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η “επόμενη μέρα” του Ερασιτέχνη

Άκρως σημαντική η σημερινή (19:00, Aλεξάνδρειο) Γενική Συνέλευση του ΑΣ, καθώς είναι αυτή που θα αποφανθεί την διάδοχη κατάσταση στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη.

Η εξάμηνη θητεία της διοίκησης με πρόεδρο τον Τάσο Οικονόμου εξέπνευσε και από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση για αιρετή διοίκηση, το Σώμα του ΑΣ θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι θα αποτελέσουν την επόμενη διοίκηση Ειρηνοδικείου.

Οι ζυμώσεις που έχουν γίνει μέχρισ στιμής πέφτουν σε τοίχο, καθώς είναι υπαρκτό το σενάριο αν μηνυπάρξει καμία διάδοχη κατάσταση.

Επίσημα κανείς δεν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να ηγηθεί μίας άλλης προσπάθειας για τους επόμενους έξι μήνες.

Πολλα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι μεταξύ των οποίων του Σωτήρη Καραμπέρη, ο οποίος παραδέχθηκε στο PRESSARIS την πρόταση που του κατέθεσαν να ηγηθεί της προσπάθειας, αλλα και του Βαγγέλη Βουτσά, χωρίς ωστόσο κανείς να έχει εκδηλώσει επίσημα πρόταση ενδιαφέροντος.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εφόσον η σημερινή Συνέλευση οδηγεί σε.. αδιέξοδο, η σημερινή διοίκηση να αναλάβει να συνεχίσει το έργο της. Ίσως και με άλλο πρόεδρο, καθώς ο Τάσος Οικονόμου δεν επιθυμεί να διατηρήσει την προεδρία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως απλό μέλος του διοικητικύ συμβουλίου.

To Top