Στο Ζάγκρεμπ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Άρη

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από την Κροατία την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον Άρη (10/03, 21:οο) με τις γνωστές απουσίες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του χθεσινού αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ντιναμό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή, ενώ έκλεισε με δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο.

Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Μιχαηλίδης, Σάστρε και Εκόνγκ έκαναν θεραπεία στη Θεσσαλονίκη.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Λίγο πριν αναχωρήσει για Ελλάδα ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 κόντρα στον Άρη, επί κροατικού εδάφους.

Η ρεβάνς με την Ντιναμό μένει στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία την άλλη Πέμπτη να διορθώσει τα λάθη του Μαξιμίρ και να πάρει την πρόκριση. Προτεραιότητα όλων όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Άρης.

Η ομάδα σήκωσε μανίκια πριν καν επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο ξενοδοχείο.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ντιναμό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή, ενώ έκλεισε με δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο.

Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Μιχαηλίδης , Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο (09.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία”.

To Top