Στο ζενίθ ο Άρης, για το «4 στα 4» κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Άρη ανοίγει αύριο η αυλαία της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική φάση, με τον Άρη να είναι στο ζενίθ της αγωνιστικής του κατάστασης (μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες), ενώ στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» μετρούν 10 ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Επίσης, αμφότερες οι ομάδες άλλαξαν προπονητές από την αρχή της σεζόν και στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλμαζίδης θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα.

Στο μεταξύ, στον Άρη βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης της FIVB στο αίτημα, που έχουν καταθέσει για μείωση στο μισό του παραβόλου, που απαιτείται για τον Ρολάντο Ντεσπέιν. Ο Κουβανός προπονείται κανονικά με την ομάδα και περιμένει το «πράσινο» φως από τη διοίκηση του Άρη για να αγωνιστεί.

Τέλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, προπονητής των «κίτρινων», Σπύρος Φίνος, τόνισε σχετικά: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Παίρνουμε πολύ σοβαρά το κάθε παιχνίδι και θέλουμε να τελειώσει ο πρώτος γύρος με νίκη, ώστε να είμαστε μέσα στο στόχο που είχαμε βάλει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα».

To Top