Στο Ηράκλειο η αναμέτρηση Ελλάδα-Λετονία

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ, γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Λετονία για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (19:00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο αγώνας της Ελλάδας με την Λετονία ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Νοεμβρίου με την FIBA να μετακινεί κατά μια μέρα το ματς προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν και παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Euroleague

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Το Ηράκλειο Κρήτης θα φιλοξενήσει για μία ακόμη φορά την Εθνική Ανδρών. Η κρίσιμη αναμέτρηση Ελλάδα-Λετονία για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (19:00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».
Η φιλόξενη πόλη της Κρήτης έχει αγκαλιάσει την «επίσημη αγαπημένη» πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατη αναμέτρηση εκείνη απέναντι στη Γεωργία (81-69) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στις 21 Φεβρουαρίου 2019.
Η Εθνική ομάδα καλεί και πάλι το κοινό κοντά της για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθούν από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες».

To Top