ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… κάδρο Ελευθερόπουλος, Δέλλας για Άρη!

Το μέλλον του Νίκου Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, μετά το σημερινό νέο στραβοπάτημα και τα ονόματα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα βρίσκονται ήδη στο… κάδρο της “επόμενης μέρας”, εφόσον γίνει πραγματικότητα το διαζύγιο με τον 59χρονο τεχνικό.

Οι επιλογές αυτή τη στιγμή όσον αφορά τους Έλληνες τεχνικούς που βρίσκονται στην αγορά είναι περιορισμένες αν όχι ελάχιστες. Και αυτό γιατί δύο τεχνικοί που γνωρίζουν την κατηγορία αλλά και να ανεβάζουν ομάδες προ ημερών βρήκαν στέγη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης – που στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν στη Βέροια όπου είχε συνεργαστεί με το Θόδωρο Καρυπίδη – ανέλαβε τα Τρίκαλα και ο Νίκος Παπαδόπουλος τον ΟΦΗ.

Μία από τις περιπτώσεις είναι αυτή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Του 40χρονου τεχνικού που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη επίσης στη Βέροια.

Και μία ακόμη είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου πριν από δύο χρόνια ήταν αυτός που είχε οδηγήσει την ΑΕΚ στη Super League. Μάλιστα στην ΑΕΚ Ο “Τράι” είχε υπό τις οδηγίες του τον Ραφίκ Τζεμπούρ ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη στο ξεκίνημα της καριέρας του (1993-1997).

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί καταρχήν το αν θα υπάρξει λύση του συμβολαίου της ΠΑΕ Άρης με το Νίκο Αναστόπουλο που σύμφωνα με τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015 λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Και αφού επέλθει το διαζύγιο θα πρέπει να ακολουθήσουν οι άμεσες κινήσεις για τη συμφωνία με τον διάδοχό του.

To Top