ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο “κάδρο” Ιέρο και Γκούτι, οι επαφές και η τελική απόφαση…

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ Άρης το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” για δύο άλλοτε μεγάλους αστέρες της Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητές. Τους Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι δύο Ίβηρες προπονητές αποτελούν (μεταξύ άλλων) επιλογές ψηλά στη λίστα του Άρη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο Άγγελος Χαριστέας θα είναι την Κυριακή στην Μαδρίτη για να έχει διαδοχικές συναντήσεις.

Από την μία ο πολύ πιο έμπειρος προπονητικά Ιέρο με παρουσία ως πρώτος προπονητής σε Οβιέδο και Εθνική Ισπανίας και από την άλλη, ο μικρότερος σε ηλικία Γκούτι, με παρουσία στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και ως βοηθός στο τεχνικό τιμ της Μπεσίκτας.

Ο Άγγελος Χαριστέας αφού συναντηθεί μαζί τους, τους αναλύσει την αγωνιστική φιλοσοφία και τα “θέλω” της διοίκησης, θα κληθεί μαζί με τον Θοδωρή Καρυπίδη να αποφασίσει για τον “εκλεκτό”. Αρκεί, αμφότεροι οι Ισπανοί να δείξουν διάθεση να προχωρήσουν οι συζητήσεις στο τελικό στάδιο, με την κατάθεση επίσημης πρότασης.

Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μοναδικές επιλογές. Ο Άγγελος Χαριστέας εξακολουθεί να συνεχίζει τις επαφές του και με προπονητές από την ολλανδική και γερμανική σχολή.

Όμως τα πολλά λάτιν στοιχεία (και) του φετινού Άρη, με την παρουσία πολλών Ισπανών, Πορτογάλων και Αργεντινών παικτών στην ομάδα, οδήγησε στην σκέψη εύρεσης λύσης και από την Ιβηρική χερσόνησο…

 

To Top