ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο κάδρο του Άρη ο Ουρουγουανός Καμίλο Μαγιάδα για το κέντρο!

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Άρη συνεχίζονται και μετά τον Ιζέτ Χαΐροβιτς, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κιτρινόμαυρο κάδρο προστέθηκε και ο Καμίλιο Μαγιάδα!

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Η επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση στο κέντρο, βάζει τον Άρη στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός μέσου και αυτήν την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτό του 30χρονου Ουρουγουανού μέσου, ο οποίος διακρίνεται κυρίως για τις αμυντικογενείς αρετές του.

Ο Μεγιάδα έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 1991 και έχει συμπληρώσει 30 χρόνια ζωής. Έχει ύψος 1,74μ. και αποτελεί ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό πολυεργαλείο, αφού καλύπτει με άνεση όλη τη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα, καθώς και τον «άξονα» της μεσαίας γραμμής. Ο Ουρουγουανός διακρίνεται για τις ανασταλτικές αρετές του και δεν σκοράρει, ούτε δημιουργεί εύκολα.

Ο Μαγιάδα αγωνίστηκε φέτος στην Ατλέτικο Σαν Λουίς του Μεξικό σε 29 παιχνίδια (2.442 λεπτά), έχοντας μια ασίστ, εκεί όπου βρέθηκε από το 2019, προερχόμενος από την Ρίβερ Πλέιτ (2015-19),  έχοντας 133 συμμετοχές με 5 γκολ και 12 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Νανούμπιο της χώρας του, με 97 εμφανίσεις, με 5 γκολ και 9 ασίστ. Επίσης, πέρασε από τις Εθνικές Νέων της Ουρουγουάης, ενώ έχει αγωνιστεί οκτώ φορές με την Εθνική Ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα το απόγευμα στον αργεντινικό τηλεοπτικό σταθμό «TNT Sports» οι δημοσιογράφοι Μάξι Γκρίλο και Νίκολας Ντιστάζιο υποστήριξαν πως ο Μεγιάδα έχει πρόταση από την Ελλάδα και «το μέλλον του παίκτη είναι στην Ελλάδα».

To Top