Στο κάδρο των ευθυνών μπαίνει πλέον και ο Μαρκόπουλος

Πέρα από τη δεδομένη δυσαρέσκεια για την παντελή αδιαφορία του Δημήτρη Γουλιέλμου, το κλίμα στον Άρη είναι “βαρύ” και για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο έμπειρος τεχνικός είχε όλα τα ελαφρυντικά του κόσμου μαζί του στο ξεκίνημα της σεζόν, με τη δημιουργία ομάδας μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τους τραυματισμούς των Μποχωρίδη και Μόρις, όμως πλέον μπαίνει και αυτός στο “κάδρο” των ευθυνών.

Με εξαίρεση την… έκλαμψη με το Περιστέρι, ο Άρης με γεωμετρική πρόοδο – και παρά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ – παρουσιάζεται χειρότερος από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Χθες ήταν ακόμα χειρότερος κι από την εικόνα που είχε στη Λήμνο με τον Ήφαιστο.

Είναι φανερό ότι οι παίκτες δεν εμπνέονται από τον Μαρκόπουλο, δεν έχουν αντιληφθεί τους ρόλους τους, δείχνουν να μην πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Η… απορία στο βλέμμα τους σε πάρα πολλές στιγμές στη διάρκεια ενός αγώνα – ιδίως χθες – πιστοποιεί πως βρίσκονται σε σύγχυση, δίχως αυτό να τους απαλλάσει από τις ευθύνες τους.

Ο Μαρκόπουλος δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί το ρόστερ του σωστά, δεν έχει καταφέρει να βγάλει στο παρκέ τις δυνατότητες των παικτών του και να “κρύψει” τις αδυναμίες τους.

Προετοιμάζει την ομάδα του με πολλές προπονήσεις για έναν αγώνα τη βδομάδα – όχι δύο όπως άλλες χρονιές που τότε ήταν μια δικαιολογία η έλλειψη προπονήσεων για βελτίωση – και αυτή αντί να βελτιώνεται, παρουσιάζεται χειρότερη.

Χθες έκανε λόγο για ψυχολογικό πρόβλημα και είπε πως θα πρέπει να μιλήσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Το πρόβλημα, μάλλον, είναι πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ παικτών και προπονητή…

To Top