Στο Καμερούν εγκωμιάζουν Ενκουλού, “χαμογελάει” στη Θεσσαλονίκη ο Πάρντιου

Ο Νικολά Ενκουλού βιώνει σημαντικές στιγμές με το Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ, στη χώρα του τον εγκωμιάζουν ενώ την ίδια ώρα δεν κρύβει την ικανοποίησή του ο Πάρντιου.

Η ιστοσελίδα actucameroun.com αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Νικολά Νκουλού είναι σίγουρα ο Καμερουνέζος αμυντικός που έχει δεχθεί τις περισσότερες επικρίσεις από την επιστροφή του στην ομάδα. Κόντρα στη Σερβία, ήταν ένα «αφεντικό». Πάλεψε να τοποθετηθεί σε εναέριες μονομαχίες. Στο έδαφος, παραμένει ένα ασφαλές στοίχημα. Καθαρός στα μαρκαρίσματά του, δεν ρισκάρει πολλά, αλλά παραμένει ένας αμυντικός που βάζει ένταση. Με αυτές τις επεμβάσεις ο αμυντικός του Άρη Θεσσαλονίκης αποπνέει πραγματική γαλήνη και κέρδισε την πλειοψηφία των μονομαχιών του. Δυνατός, ευφυής αλλά πάνω απ’ όλα καθοριστικός, έβαλε όλη του την εμπειρία στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας».

Στη Θεσσαλονίκη ο Άλαν Πάρντιου δικαιολογημένα παρακολουθεί με ικανοποίηση τις εμφανίσεις του Ενκουλού, βλέποντας ότι αποκτά ρυθμό από την αγωνιστική δράση σε υψηλό επίπεδο. Ο Καμερουνέζος με την επιστροφή του θα θωρακίσει ακόμη την άμυνα του Άρη δημιουργώντας έναν σημαντικό ανταγωνιστικό στα στόπερ μαζί με τους Μπράμπετς, Φαμπιάνο.

To Top