ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο Κατάρ ο Φετφατζίδης για να υπογράψει με την Αλ Κορ

Το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην Αλ Κορ θα “σφραγίσει” σήμερα ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς αναμένεται να φτάσει στο Κατάρ.

Όπως ενημέρωσε προ ημερών η ΠΑΕ Άρης, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι σήμερα στο Κατάρ, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, χρονικής διάρκειας τριών ετών.

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον Άρη, ο Έλληνας εξτρέμ αποχωρεί, με τον ίδιο να εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο (κοντά 5.500.000 δολάρια με τα μπόνους) και τους “κιτρινόμαυρους” να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 1.100.000 ευρώ. Και οι δύο κερδισμένοι οικονομικά…

Mία συνεργασία και συνύπαρξη “win win”, σε κάθε τομέα. Ο Άρης τον εμπιστεύτηκε μετά το εξάμηνο μέτριο πέρασμά του, του έδωσε μία ακόμα ευκαιρία και ο ίδιος την αξιοποίησε πλήρως, κάνοντας πέρσι μία φοβερή σεζόν, σε αριθμούς και όχι μόνο.

Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να ξεχαστεί αυτή η φωτογραφία του πιτσιρικά, που έβλεπε στον ποδοσφαιριστή “Φέτφα” κάτι που για τον ίδιο πέρσι ήταν μοναδικό για τα δεδομένα της Ελλάδα και για τους μεγαλύτερους, κάτι ξεχωριστό, που είχαν χρόνια να δουν στην ομάδα τους.

To Top