ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στο «κιτρινόμαυρο» Top 10 συμμετοχών στην Α1 ο Μποχωρίδης!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμπλήρωσε τα 112 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη, μπαίνοντας έτσι στο Top 10 συμμετοχών σε αγώνες με τους «κιτρινόμαυρους» στην Α1.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: «Αν και “κουβαλούσε” τραυματισμό από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Χολαργό, ο Λευτέρης Μποχωρίδης όχι μόνο αγωνίστηκε χθες στο ματς του Άρη με την Κύμη, όχι μόνο έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του -είχε 34 βαθμούς στο ranking ενώ στις προηγούμενες εμφανίσεις του δεν είχε ξεπεράσει τους 18- αλλά σημείωσε και μία σειρά από ατομικά επιτεύγματα.

Σημαντικότερο αυτό της εισόδου του στην πρώτη 10άδα παικτών του Άρη σε συμμετοχές στην Betshop Basket League. Το χθεσινό ήταν το 112ο παιχνίδι του διεθνή γκαρντ με τα κιτρινόμαυρα στο Πρωτάθλημα και με αυτό ξεπέρασε τους Τερέλ Καστλ, Γιώργο Χρυσανθόπουλο και Αντώνη Ασημακόπουλο, για να μπει στην πρώτη 10άδα του Άρη στα χρόνια της Betshop Basket League (από το 1992-93).

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτό… Με τις έξι ασίστ που μοίρασε, έφτασε τις 185 με τον Άρη κι έγινε ο 8ος πασέρ στην ιστορία του αφού ξεπέρασε τον Σπύρο Μούρτο (182).

Με τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 293 με τον Άρη στο Πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον Μιχάλη Πελεκάνο που είχε 288 και μπήκε στην πρώτη 20άδα της σχετικής λίστας.

Παράλληλα έγινε ο 14ος της λίστας των παικτών του Άρη με τα περισσότερα τρίποντα. Με τα τρία που είχε χθες, έφτασε τα 83 και ξεπέρασε τον Θοδωρή Ζάρα που είχε 81».

To Top