ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μόνο το Άρης-ΑΕΚ, αν ανακοινωθεί καθολικό lockdown και συνεχιστεί το πρωτάθλημα!

Το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στην… Λαμία, όπως ανακοίνωσε χθες η Super League, καθώς η Θεσσαλονίκη (και πιο συγκεκριμένα για να είμαστε ακριβείς το… “Κλεάνθης Βικελίδης”) είναι στην “γκρίζα” ζώνη κορωνοϊού, σύμφωνα με την Πολιτεία.

Τι θα γίνει όμως, αν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει νωρίς το μεσημέρι καθολικό lockdown σε όλη την χώρα από την ερχόμενη Παρασκευή;

Όλη η Ελλάδα θα είναι πλέον στην “γκρίζα” ζώνη! Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να “ξεσπιτωθεί” ο Άρης για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εφόσον παρθεί η απόφαση να μην διακοπεί η Super League.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα δώσει “μάχη” προκειμένου να μην διακοπεί το πρωτάθλημα, καθώς απ΄όλες τις ομάδες τηρούνται αυστηρά τα μέτρα, ενώ θα ήταν καταστροφικό για την λίγκα μία τέτοια διακοπή.

Εφόσον δεν υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος γι αυτό τον ένα μήνα που φημολογείται πως θα κρατήσει το καθολικό lockdown, τότε το Άρης-ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς το “ξεσπίτωμα” του Άρη δεν είχε καμία απολύτως λογική εξ΄αρχής.

 

To Top