ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Στο Λονδίνο ο Πάλμα, εν αναμονή της ανακοίνωσής του από τη Σέλτικ”

Ο Λούις Πάλμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τη Σέλτικ, όμως υπάρχει λόγος πίσω από αυτό. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Diario Diez ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις για να βγάλει βίζα. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σκωτία και θα ανακοινωθεί από τη Σέλτικ την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη, ενώ στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για το νούμερο που θα φοράει ο Πάλμα στη Σέλτικ και αυτό θα είναι το 7.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

“Τέσσερις μέρες απομένουν μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παζάρι στην Ευρώπη και ο Λουίς Πάλμα κατάφερε να μπει στη μακρά λίστα των παικτών που αλλάζουν ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Η Σέλτικ της Σκωτίας θα είναι το νέο του σπίτι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο μέσος της Κατράχο έχει ήδη αποχαιρετήσει τον Άρη Θεσσαλονίκης , τον σύλλογο στον οποίο ανήκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και απ τον οποίο προβλήθηκε με μεγάλες εμφανίσεις, σκοράροντας 17 γκολ και 11 ασίστ σε 59 αγώνες.

Ο Diario Diez έμαθε ότι ο Luis Palma βρίσκεται στο Λονδίνο της Αγγλίας, όπου υποβάλλεται σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις που ζητήθηκαν από το τμήμα υγείας για να μπορεί να ταξιδέψει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αύριο θα προσγειωθεί στη Γλασκώβη της Σκωτίας για να κάνει τις σχετικές εξετάσεις υγείας για τον σύλλογο και να γνωρίσει τις εγκαταστάσεις του νέου του συλλόγου. Ο Πάλμα θα παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Ο Diez έμαθε επίσης ότι η Palma αρχικά ζήτησε τον αριθμό 17. Ωστόσο, αυτό το κατέχει ήδη ο Πολωνός αμυντικός Maik Nawrocki.

Γι’ αυτό του πρόσφεραν να χρησιμοποιήσει το επτά, σημαντικό νούμερο στη Σέλτικ, αφού το θυμούνται γιατί το φόρεσε ο Σουηδός θρύλος Χένρικ Λάρσον, νικητής πολλαπλών τροπαίων και ο σημερινός σκόρερ όλων των εποχών στο UEFA Γιουρόπα Λιγκ.”

To Top