ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Λονδίνο ο Παλίκουτσα για το συνέδριο του “Transfer Room”

Ο Άρης εκπροσωπείται από τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στο συνέδριο «Transfer Room», που πραγματοποιείτα από σήμερα μέχρι την Τετάρτη (20-22/03) στο γήπεδο της Τσέλσι, στο Λονδίνο. 

Η ψηφιακή πλατφόρμα «Transfer Room» συνδέει περισσότερους από 500 ποδοσφαιρικούς συλλόγους κι έχει συνεισφέρει ήδη στην ολοκλήρωση εκατοντάδων μεταγραφών τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία παρουσιάζει ανά πάσα ώρα και στιγμή στους συλλόγους, τους ποδοσφαιριστές, που είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή ή για δανεισμό και συμβάλει τα μέγιστα στην απευθείας επικοινωνία των ομάδων. 

Στο συνέδριο συγκεντρώνονται οι υπεύθυνοι μεταγραφών, τεχνικοί διευθυντές, αντιπρόεδροι, επικεφαλής σκάουτινγκ κι άλλοι από εκατοντάδες ομάδες απ’ όλο τον κόσμο. Στην αγγλική πρωτεύουσα θα συμμετάσχουν 320 σύλλογοι από περισσότερα από 70 πρωταθλήματα, σε 40 χώρες απ’ όλο τον κόσμο και μεταξύ αυτών θα βρίσκονται οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Παλίκουτσα έχει δώσει το “παρών” και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο συνέδριο. Έχει σημαντικές γνωριμίες και επαφές με διάφορα κλαμπ και θα έχει σημαντικές συναντήσεις και επαφές για θέματα, που αφορούν τον σχεδιασμό του Άρη για το καλοκαίρι κι ενόψει της νέας σεζόν.

To Top