ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μεταγραφικό κάδρο ο Γκάλβεθ, πρώτο εμπόδιο το οικονομικό

Στο πλαίσιο της αναζήτησης των τελικών στόχων και σε ότι αφορά τα στόπερ, μια από τις περιπτώσεις που ξεχώρισε στο μεταγραφικό… κάδρο του Άρη είναι αυτή του 30χρονου Αλεχάντρο Γκάλβεθ, 

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις καθώς στο ισπανικό Πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τη φανέλα των Σπόρτιγκ Χιχόν, Έιμπαρ, Λας Πάλμας ενώ για περίπου δυόμισι χρόνια συνεργάστηκε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Το συμβόλαιό του με την τελευταία λίγες σε λίγες εβδομάδες, ήδη μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Πρόσφατα, ο σερβικός Τύπος σημείωσε τις έντονες διαπραγματεύσεις του Ισπανού κεντρικού αμυντικού με τον Ερυθρό Αστέρα. Τονίστηκε μάλιστα ότι ο Γκάλβεθ βρέθηκε μια ανάσα από τη συμφωνία, τελικώς όμως απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Βελιγραδίου καθώς δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό. Ο Γκάλβεθ αγωνίστηκε στη Βέρντερ Βρέμης τη διετία 2014-16.

Είναι μια περίπτωση που ξεχώρισαν Παντελίδης, Διαμαντόπουλος, όμως υπάρχει σημαντικό εμπόδιο στο οικονομικό. Tο κασέ του παίκτη είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με το ποσό που έχει αποφασίσει να διαθέσει ο Άρης, την στιγμή που είναι πάντα ανοιχτή η υπόθεση του Λίντσεϊ Ροζ.

Η περίπτωση του 30χρονου Γκάλβεθ ταιριάζει στα θέλω του Άρη από αγωνιστικής άποψης, αλλά οικονομικά ξεφεύγει από το ποσό που έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στην παρούσα φάση, αν και όλα μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.

To Top