ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη οι Λουίς Φερνάντεθ και Ντάνι Σουάρεθ εφόσον αρθεί το ban

Ο Άρης περιμένει να απαλλαγεί από τη θηλιά του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι, η μεταγραφική προεργασία υπάρχει, όμως όλα παραμένουν ρευστά.

Είναι γνωστό ότι ο Άρης βρίσκεται σε μια περίοδο σχετικής αβεβαιότητας, όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει η απαλλαγή από τη “θηλιά” του ban, ένα τεράστιο ζήτημα-κλειδί για όλη την ερχόμενη χρονιά και όχι μόνο. Aυτό που ισχύει είναι το γεγονός ότι η απόφαση του Ανωτάτου Αθλητικού Δικαστηρίου αναμένεται μετά τις 15 Ιουνίου.

Όλοι θα ήθελαν να είχε ξεκαθαρίσει και μάλιστα ευνοϊκά για τον Άρη το θέμα, όμως εκ των πραγμάτων βρίσκονται σε αυτήν την περίεργη κατάσταση. Όπως έχουμε επισημάνει πρόσφατα, αυτήν τη στιγμή πάντως, υπάρχει σε εξέλιξη μια προεργασία για μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα στην νέα σεζόν, εφόσον φυσικά καταγραφεί κι επίσημα η ευχάριστη είδηση της απαλλαγής τιμωρίας για την άδικη υπόθεση Ντουρμισάι, από τις τεράστιες παραλείψεις της ΕΠΟ.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, οι άνθρωποι του Άρη κάνουν τις κινήσεις του, αναζητούν και έχουν εντοπίσει παίκτες, οι οποίοι με την προϋπόθεση ότι θα δικαιωθεί ο σύλλογος θα βρεθούν στον… προθάλαμο του Κλεάνθης Βικελίδης. Πάντα όμως γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουν… Πρέπει να σημειωθεί ότι στα “θέλω” των κιτρινόμαυρων είναι να κάνουν φέτος κινήσεις σε… χαρτογραφημένα νερά. Με απλά λόγια, ο Άρης έχει προχωρήσει σημαντικά το “σκανάρισμα” της Ελληνικής αγοράς εντοπίζοντας ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζουν καλά τις συνθήκες του και δεν θα έχουν πρόβλημα προσαρμογής.

Δυο από αυτούς που βρίσκονται στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη είναι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Λουίς Φερνάντεθ και ο 30χρονος στόπερ Ντάνι Σουάρεθ, που αγωνίστηκαν στον Αστέρα Τρίπολης. Ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι στις θέσεις που αναζητάει ενίσχυση ο Άρης και ταριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων, ενώ μένουν φέτος ελεύθεροι…

Στην μεταγραφική λίστα του Άρη είναι και άλλοι παίκτες, όμως προς το παρόν όλα “παγώνουν” αναμένοντας την οριστική απόφαση από το CAS.

To Top