ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο μεταγραφικό… ραντάρ του Άρη και ο Ουκρανός μπακ Μπόγκνταν Μιλοβάνοφ

Στο μεταγραφικό… ραντάρ του Άρη και ο Ουκρανός μπακ Μπόγκνταν Μιλοβάνοφ.

Μετά τον Μάρβιν Πίρσμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Άρης αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση και δεξιού μπακ. Η πρώτη επιλογή των  για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Σαντιάγο Αρίας αλλά η περίπτωση του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή έχει αρκετές δυσκολίες και πολύ δρόμο… Συν ότι είναι ένα ρίσκο σε κάθε περίπτωση.

Στην λίστα του είναι και ο Μπόγκντα Μιλοβάνοφ. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Ουκρανός μέτρησε 31 παιχνίδια και δύο γκολ με τη Σπόρτινγκ Χιχόν στην οποία αγωνίζεται στην τελευταία τριετία έχοντας ξεκινήσει από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στη La Liga. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας καθώς έχει χρησιμοποιηθεί στην αριστερή πτέρυγα σε 16 αγώνες, κυρίως όμως παίζει στην αντίστοιχη δεξιά.

Ο Ουκρανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ προτάθηκε στον Άρη από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι δεν είναι στο πλάνο του προπονητή της Σπόρτινγκ Χιχόν, Αμπελάρδο Φερνάντεθ. Εφόσον μείνει ελεύθερος τότε θα κινηθεί ανάλογα στην περίπτωση του. Διαφορετικά οι κιτρινόμαυροι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν.

 

To Top