Στο μηδέν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ακύρωσε την ΑΕΚ, είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο η αστοχία των πράσινων έφερε την «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το 3-4-3 του Παναθηναϊκού μπλόκαρε την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, σε ένα κλειστό ματς. Η ομάδα του Ουζουνίδη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε μόνο στην αρχή του δευτέρου, αλλά οι αλλαγές του Δώνη επανέφεραν τους γηπεδούχους στη θέση του οδηγού.

Με καλύτερες επιλογές και εκτελέσεις ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε τη νίκη που άξιζε, από τη στιγμή που κατάφερε να εξουδετερώσει τους πρωταθλητές.

Χαρακτηριστική η δήλωση του Ουζουνίδη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όταν δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ “χωρίς να μπούμε στο γήπεδο, πήραμε ένα βαθμό”.

Όντως, ακόμα και τον ένα βαθμό δεν τον άξιζε η ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό να έχει τις λίγες, αλλά καλύτερες φάσεις για γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (62′ Κάτσε), Μπουζούκης (84′ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (62′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (81′ Άλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Μπογέ (72′ Γκάλο), Πόνσε (78′ Κλωναρίδης).

To Top