ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μυαλό μόνο οι Ουκρανοί, στην… πρίζα οι παίκτες του Άρη

Ο Άρης από χθες κινείται μόνο στους ρυθμούς της Κόλος Κοβαλίβκα. Στο μυαλό των κιτρινόμαυρων είναι μόνο η Ουκρανική ομάδα και η επιχείρηση πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο.

Το ευχάριστο για τον Μίχαελ Ένινγκ είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του και αναμένεται να διαλέξει εκείνους που θα σφραγίσουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Europa League.

Όπως και χθες, το ραντεβού των παικτών είναι το πρωί στο Νέο Ρύσιο. Οι “κιτρινόμαυροι” ανεβάζουν ρυθμούς στην προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο ευρωπαϊκό αγώνα, προκειμένου να εμφανιστούν όσο πιο έτοιμοι μπορούν.

Ο Γερμανός προπονητής δεν συνηθίζει στις παρεμβάσεις στις βασικές του επιλογές, όμως το ματς με την Λαμία ήταν το καλύτερο παράδειγμα στο τι πρέπει να αποφεύγει ο Άρης φέτος και έτσι όλα δείχνουν πως θα στραφεί στο 4-2-3-1.

Ναι μεν η Κόλος Κοβαλίβκα είναι μία άγνωστη ευρωπαϊκά ομάδα, ωστόσο, πρόκειται για ένα ματς προκριματικών του Europa league, στο οποίο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και πάντα εγκυμονούν κίνδυνοι. Ειδικά φέτος, που όλα παίζονται σε ένα βράδυ και δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ρεβάνς.

To Top