ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στο μυαλό μόνο ο Ολυμπιακός και η… αντίδραση

Με την ελπίδα ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα και τα παιδικά λάθη που έγιναν στη Τέλεκομ Μπον θα είναι τα τελευταία, ξεκινάει η προετοιμασία του Άρη για τον ημιτελικό Κυπέλλου, ένα παιχνίδι πρόκληση, με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει να δει αντίδραση. Σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις είδε. Και μετά την ήττα από τον Κόροιβο και μετά την ήττα από τη Νίμπουρκ.

Τώρα καλείται να δείξει αντίδραση και κυρίως να αλλάξει εικόνα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μια ομάδα να μάχεται, να αντιδρά, να παλεύει, στοιχεία που της έλειψαν και με τον Ολυμπιακό στον αγώνα πρωταθλήματος και με την Τέλεκομ Μπον.

Κόντρα στον Ολυμπιακό και έναν στόχο να διακυβεύεται, οι κίτρινοι οφείλουν αν μη τι άλλο να τα δώσουν όλα. Όλοι τους. Όχι 3-4 ή 5 παίκτες. Όλοι τους. Είναι ένα παιχνίδι που σαφώς και είναι δύσκολο, σαφώς και ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και έχει το ψυχολογικό προβάδισμα λόγω του +25 από τον αγώνα μια βδομάδα πριν, αλλά ο Άρης παίζει την πρόκριση σε έναν τελικό Κυπέλλου στο γήπεδό του και δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

To Top