ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μυαλό πρέπει να είναι μόνο η επιστροφή στις νίκες με “διπλό” στον Ατρόμητο!

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το χθεσινό ρεπό, που ακολούθησε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να πάρει η ομάδα τις απαραίτητες “ανάσες”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η εμφάνιση του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν από τις καλύτερες που είχαν οι “κιτρινόμαυροι” σε ντέρμπι, αν όχι η καλύτερη. Κυρίως στο α΄ημίχρονο…

Μία το δοκάρι, μία τα άσχημα τελειώματα και ο Παναθηναϊκός, με ένα πέναλτι που δεν ήταν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, που για τον χθεσινό Άρη με την εικόνα που είχε, πόνεσε σαν… ήττα. Διότι δεν άξιζε να χάσει βαθμούς σε αυτό το ντέρμπι. Ήταν ανώτερος, αλλά απείχε ένα γκολ μακριά από την πρώτη του “μεγάλη” νίκη φέτος. Ένα γκολ για να “κλείδωνε” νωρίτερα το ματς και να μην έδινε το δικαίωμα.

Πλέον, αυτό που σκέφτονται οι “κιτρινόμαυροι” είναι το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου είναι μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες.

Κι αυτό διότι θα δώσει την ευκαιρία στον Άρη να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και να παραμείνει σε θέσεις που χαρίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

To Top