ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο “μυαλό” του Άρη η απόκτηση εξτρέμ και η “ανοιχτή υπόθεση” Γκαρσία – Όλες οι μεταγραφικές σκέψεις

Στο “μυαλό” του Άρη είναι πάντα η ενίσχυση της ομάδας, οι αναζητήσεις είναι συνεχείς και μέσα σε αυτό το κάδρο υπάρχει πάντα το “θέλω” για την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενώ παραμένει επίσης “ανοιχτή υπόθεση” αυτή του Ματέο Γκαρσία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Άρης κατάφερε να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο του, την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League και πλέον ρίχνει το βάρος στα μεταγραφικά, προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ του.

Ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε μια σεζόν σε τρία επίπεδα: πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη και η σημασία ενός ισχυρού ρόστερ είναι αυτονόητη.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λόρενς Ντε Μποκ, οι κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε ακόμη δύο-τρεις κινήσεις, προκειμένου να συμπληρώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ που διαθέτουν.

Ήδη οι κιτρινόμαυροι στοχεύουν στην απόκτηση ενός μέσου, ενός στόπερ, ενώ είναι πάντα ανοιχτοί στην απόκτηση ενός εξτρέμ, με την περίπτωση Ματέο Γκαρσία, να είναι πάντα ανοιχτή επίσης για τον Άρη! Όσο ο Αργεντινός βρίσκεται στην φάση της αναζήτησης της επόμενης ποδοσφαιρικής στέγης, όλα είναι ανοιχτά!

Είναι αυτονόητο ότι όλα θα δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες, πάντα με γνώμονα ότι ο Άρης έχει στο μυαλό του την επιχείρηση-πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

To Top