Στο μυαλό του Γκουαρντιόλα ο τελικός με την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι στη μάχη για να πάρει δύο τρόπαια στο Γουέμπλεϊ αυτή τη σεζόν, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε ότι όλη του η εστίαση είναι στη σύγκρουσή της στην Premier League με την Άρσεναλ στο τέλος του μήνα, έναν αγώνα που περιγράφεται ως «τελικός».

Η Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας τον επόμενο μήνα, καθώς και τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, διοργάνωση της οποίας ο τελικός θα γίνει στο Γουέμπλεϊ.
Ο Γκουαρντιόλα, ωστόσο, είπε η προσοχή του εστιάζεται στον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα στις 31 Μαρτίου:

«Ένα βήμα τη φορά», είπε στην ιστοσελίδα της Σίτι. «Έχουμε έναν τελικό με την Άρσεναλ. Δεν θέλω να σκέφτομαι πάρα πολύ στο μέλλον αυτή τη στιγμή. Ήταν μια έντονη περίοδο», πρόσθεσε.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ελπίζει όλοι οι παίκτες του να επιστρέψουν από τη διεθνή ανάπαυλα και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Άρσεναλ, η οποία οδηγεί το πρωτάθλημα με διαφορά τερμάτων από τη Λίβερπουλ, ένα βαθμό μπροστά από τη Σίτι.

«Δεν θα παρακολουθήσω τους διεθνείς αγώνες. Θα ξεκουραστώ και όταν φτάσουν θα δούμε ποιοι παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν. Όταν επιστρέψουμε θα έχουμε τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Πάμε.»

To Top