Στο μυαλό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Οι παίκτες που δεν… υπάρχουν και αυτοί που δεν έρχονται!

Οι Διούδης, Μανιάς και Κύργιας είναι απο χθες και τυπικά παρελθόν από τον Άρη, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη χάνει τις όποιες ελπίδες είχε και να “βυθίζεται” στις σκέψεις πιο πολύ από κάθε άλλη φορά…

Έστω και την τελευταία στιγμή ο 57χρονος τεχνικός περίμενε πως θα μπορούσε να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας, έστω κι έναν ποδοσφαιριστή από την τριπλέτα αυτή. Ο κλοιός του μεταγραφικού σχεδιασμού στενεύει όλο και πιο πολύ, καθώς σε λιγότερες από 4 ημέρες θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά και ο Άρης θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει μία χρονιάς… βουνό!

Το υπάρχον δυναμικό

Έτσι όπως εξελίχθηκε το φετινό καλοκαίρι για τον Άρη -μέχρι τώρα- δεν άφησε και πολλά περιθώρια καθαρη σκέψη και αγωνιστικό προγραμματισμό. Τι κατάφερε ο Άρης μέχρι τώρα; Την απόκτηση μόλις ενός παίκτη, του Μίλτου Λιόνη. Απο εκεί και πέρα κατάφερε να διατηρήσει στην ομάδα τους Σουνά, Ψυχογιό, Γιαννίτση και Σταυρόπουλο στους οποίους στηρίζει πολλά για την επόμενη χρονιά.

Στο… περίμενε για την τελική απόφαση του Καλαϊτζίδη οι Κουσίδης, Μαργαρίτης και Γκόλιας.

Οι αξιολογήσεις που δεν… έπεισαν

Παρότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φαίνεται να έχει καταλήξει σε 7 στο σύνολο ποδοσφαιριστές  που δοκιμάστηκαν τις τελευταίες μέρεςα πό τα τμήματα υποδομής το επίπεδο δεν τον άφησε πλήρως ικανοποιημένο.

Υπό άλλες προϋποθέσεις ίσως και να ήταν λιγότεροι αυτοί που θα επέλεγε ο τεχνικός των “κίτρινων”, εφόσον αρχικά είχε δεδομένες επιλογές στην πρώτη ομάδα. Υποχρεούται ,πλέον, να τους συμπεριλάβει όλους στα αρχικά του πλάνα και να τους δώσει την ευκαιρία να τον διαψεύσουν στην πορεία με την συμμετοχή τους στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Μία ενδεκάδα μεταγραφές!

Το είχε δηλώσει και παλαιότερα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι τις τελευταίες μέρες. Ότι θα χρειαστεί δηλαδή σχεδόν μία ενδεκάδα μεταγραφές!

Κινητικότητα έντονη διαπιστώθηκε μόνο στην περίπτωση του Σιρίλ Καλί , ο οποίος τελευταία στιγμή την… έκανε για Βέροια μεριά παρά την προφορική του συμφωνία με τον Καλαϊτζίδη και τον Άρη.

Ανδιαμφισβήτητα, οι εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα, καθώς αυτή την στιγμή ο Δημήτρη Καλαϊτζίδης δεν έχει στα… χέρια του ούτε το 50% του ρόστερ που χρειάζεται για να ξεκινήσει την προετοιμασία και το “χτίσιμο” του Άρη.

Ο Άρης χρειάζεται μεταγραφές με ποιότητα και εμπειρία για να μπορέσει να επιβιώσει στην συγκεκριμένη κατηγορία…

To Top