ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο μυαλό του Καρυπίδη: Μεταγραφές, ανανεώσεις και πιθανές αποχωρήσεις

Βρισκόμαστε στα μισά του Δεκέμβρη και αντί να ασχολούμαστε με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στα επεισόδια που ξεκίνησαν από οπαδούς του Ολυμπιακού στο Βόλο και μεταφέρθηκε στου Ρέντη έχοντας ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό στο πόδι του 31χρονου αστυνομικού.

Παρόλα αυτά ο Άρης δεν μπορεί να μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Πρέπει να ρίξει το βάρος του στο αγωνιστικό σκέλος και κυρίως σε τρία μέτωπα. Μεταγραφές, ανανεώσεις και πιθανές αποχωρήσεις. Αυτά έχει στο μυαλό του ο Θόδωρος Καρυπίδης και τον απασχολούν μιας και το επόμενο διάστημα θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις σε συνεργασία πάντα με τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες τους.

Στο πρώτο κομμάτι, αυτό των μεταγραφών είναι γνωστό πως στον Άρη θέλουν να ακολουθήσουν το μοντέλο… Νταρίντα. Να έρθουν δηλαδή στη Θεσσαλονίκη 1-2 παίκτες μέχρι την περίοδο των εορτών και σταδιακά να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Προτεραιότητα υπάρχει στις θέσεις των εξτρέμ, φορ, αριστερού μπακ, 10άρι, στόπερ και 6άρι. Όλα αυτά βέβαια υπό προϋποθέσεις και εφόσον βρεθεί κάτι καλό στην αγορά.

Το δεύτερο μέρος υπάρχει το θέμα των ανανεώσεων. Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο παίκτες. Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο Λέισμαν αποτελούν “λίρες εκατό” με τον Άρη φυσικά να θέλει να τους κρατήσει και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να δρομολογήσει τις ανανεώσεις των δύο παικτών οι οποίοι αποτελούν κεφάλαια για την ομάδα.

Τέλος υπάρχει και το μέτωπο των αποχωρήσεων. Υπάρχει η λεγόμενο “μαύρη λίστα” με παίκτες που αν όχι τώρα το καλοκαίρι θα απολέσουν παρελθόν και οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα. Ένα παράδειγμα είναι αυτό του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν αλλά δεν έχει προσφέρει αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι του Άρη.

To Top