Στο… μυαλό του Κατσαβάκη: Πέντε θέσεις «παίζουν» για την ενδεκάδα!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον αγώνα με την Πλατανιά. Ό,τι κι αν έγινε στην Τούμπα. Ανήκει στο παρελθόν και οι κίτρινοι ασχολούνται μόνο με την υπόθεση-τρίποντο στον αγώνα της Κυριακής.

Στο… μυαλό του Μάκη Κατσαβάκη κάποια πράγματα δείχνουν να έχουν κατασταλάξει αν και υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που ετοιμάζεται να κατεβάσει κόντρα στην ομάδα των Χανίων πέντε είναι οι θέσεις που «παίζουν».

1. Ο αντικαταστάτης του Γιαννιώτα. Προβάδισμα δείχνει να έχει ο Αγγελούδης, αν και η χθεσινή «επιστροφή» του Γκέσιου δίνει αρκετές πιθανότητες και στη δική του περίπτωση.

2. Ο ένας αμυντικός χαφ. Δίπλα στον Κοέλιο αποτελεί ερωτηματικό εάν θα ξεκινήσει ο Νταμαρλής ή ο Παπαστεριανός.

3. Αριστερός αμυντικός. Μια θέση που από το ξεκίνημα της περιόδου αποτελεί πονοκέφαλο. Μαργαρίτης, Γιαννίτσης και Ασλανίδης

είναι υποψήφιοι για τη θέση αυτή.

4. Στο κέντρο της άμυνας ο Παντίδος διεκδικεί την μία θέση από Πουλίδο και Παπαζαχαρία.

5. Για την δεξιά μεσοεπιθετική πλευρά η παραμονή του Σουνά δίνει ανάσα, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ο βαθμός ετοιμότητας του Καζναφέρη.

Από κει και πέρα, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αγκάνθο ενώ πίσω του θα παίξει ο Καπετάνος έχοντας ελεύθερο ρόλο. Αυτό δεν δείχνει να αλλάζει.

Στην άμυνα ο Ψυχογιός είναι σίγουρος για το ένα άκρο όμως ενδεχομένως να μεταφερθεί στη φυσική του θέση δεξιά.

Κάτω από τα γκολπόστ λογικά θα συνεχίσει ο Βελλίδης, αν και στην Τούμπα δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα…

Οι ασκήσεις επί χάρτου θα συνεχιστούν επί… χόρτου, μέχρι να πάρει ο Μάκης Κατσαβάκης τις τελικές επιλογές του. Ο στόχος δεν αλλάζει: νίκη με τον Πλατανιά.

To Top