Στο μυαλό του Λευτέρη Μποχωρίδη…

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα ξεκινήσει από βδομάδα προπονήσεις με τον Άρη στο μεταβατικό στάδιο που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Μίλαν Μίνιτς. Προσεχώς υπάρχει και η προετοιμασία με την Εθνική Νέων για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κρήτη, ενώ περιμένει και νεότερα από τον ατζέντη του για το θέμα του ντραφτ.

Ο 20χρονος γκαρντ του Άρη έχει δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ. Έχει δικαίωμα να αποσύρει την συμμετοχή του μέχρι και τις 16 Ιουνίου. Είναι το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, γιατί υπάρχουν (ηλικιακά) πιο μπροστά από τον Μποχωρίδη τουλάχιστον 12-15 Ευρωπαίοι που θα πλασαριστούν στον β’ γύρο του ντραφτ. Χρονικά περιθώρια πάντως υπάρχουν για τον παίκτη του Άρη, ο οποίος θα αποφασίσει οριστικά μαζί με τον ατζέντη του για την επόμενη κίνησή του σε ότι αφορά το ντραφτ.

Σε ότι αφορά ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα ή την Ευρώπη, αυτές θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με την ΚΑΕ Άρης, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 χωρίς να υπάρχει μπάι άουτ, όπως στην περίπτωση Βεζένκοφ.

 

To Top