ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο μυαλό του Μάντζιου και των ποδοσφαιριστών υπάρχει μόνο η Αστάνα

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη και το προπονητικό τιμ “κλειδώνουν” πάνω στην Αστάνα ενόψει του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Η προετοιμασία των κίτρινων μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στο Καζακστάν. Για το λόγο αυτό, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, καθώς θέλει η ομάδα του να είναι απόλυτη έτοιμη για να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς.

Τα ευχάριστα για τον Έλληνα προπονητή είναι πως έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τραυματία Ντουάρτε που ακολουθεί ατομικό και τον Μήτρογλου που μπορεί χθες να μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά ακόμα είναι ποδοσφαιρικά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Πριν από την Αστάνα όμως ο Άρης θα δώσει φιλικό – πρόβα τζενεράλε την Πέμπτη (15/7, 20:30) με αντίπαλο τον Ιωνικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ένα ματς στο οποίο ο Άκης Μάντζιος θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα για τον αγώνα απέναντι στους Καζάκους.

To Top