ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στο μυαλό του Μακ Νιλ και οι εύλογες απορίες

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ ενημέρωσε χθες τον Άρη διά του εκπροσώπου του ότι δεν θέλει να υπογράψει συμβόλαιο ακόμα με καμία ομάδα και θέλει να περιμένει. Οι κίτρινοι είχαν ήδη αποφασίσει να μην δώσουν άλλη παράταση στον Αμερικανό, ενημέρωσαν ως όφειλαν την πλευρά του παίκτη και πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις. 

Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο Σικάγο από το Λος Άντζελες για να αγωνιστεί αύριο στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα αποφοίτων του πανεπιστημίου Μαρκέτ στο “The Basketball Tournament” στο οποίο η νικήτρια ομάδα θα εισπράξει 2 εκατ. δολάρια.

Σε επικοινωνία που είχε με τους εκπροσώπους του, ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να κλείσει από τώρα σε κάποια ομάδα. Υπάρχει απορία και από την πλευρά των εκπροσώπων του για την στάση του Μακ Νιλ, διότι αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία πρόταση πλέον στα χέρια του, αφού και ο Άρης και η Μπάνβιτ απέσυραν τις προσφορές τους.

Ενδεχομένως ο Μακ Νιλ να μην είναι ικανοποιημένος από τις προτάσεις που του προσφέρθηκαν. Είναι πιθανό να περίμενε με μια αρκετά καλή χρονιά στον Άρη, να βρει κατευθείαν ομάδα από την Ευρωλίγκα με πολλαπλάσιο συμβόλαιο, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, όμως αυτό δεν εξηγεί την στάση του να απορρίψει δύο πολύ καλές προτάσεις από δύο πολύ καλές ομάδες, εκτός Ευρωλίγκας.

To Top