Στο… μυαλό των Πασιαλή και Μπουγιουκλή

Ο Άρης από την Τρίτη μπαίνει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα…

Όπως έχουν διαμηνύσει Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής, λειτουργούν ως «κανονικοί προπονητές» και ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική μάχη των κίτρινων.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό αργεί ακόμη, αλλά ο Νίκος Πασσιαλής με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή αρχίζουν από σήμερα να το… σχεδιάζουν στο μυαλό τους.
Ήδη στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάσουν πρόσωπα και πράγματα και ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ, υπάρχει μια σαφής πρόθεση να ενισχύσουν τον χώρο του κέντρου, με τη χρησιμοποίηση μάλιστα τριών ανασταλτικών μέσων.

Στο «διπλό» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Νέο Ρύσιο δοκιμάστηκε, λοιπόν, σχήμα με τρεις αμυντικούς μέσους. Τον Κοέλιο μπροστά από τα στόπερ και τους Οικονομόπουλο, Νταμαρλή πίσω από τον Αγκάνθο.
Τη στιγμή που υπάρχουν οι τραυματισμοί των Καπετάνου, Παπαστεριανού και Τριανταφυαλλάκου είναι νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πρόσωπα, αφού Πασιαλής και Μπουγιουκλής θα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες.

Μέσα στις επόμενες μέρες (σήμερα η ομάδα έχει ρεπό) θα δοκιμάσουν σίγουρα όλα εκείνα που σκέφτονται ώστε να φύγει ο Άρης με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

To Top