Στο νοσοκομείο ο Ζωγράφος! “Ένα χιλιοστό πιο κάτω θα ήταν… μοιραίο χτύπημα”

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και εκ των στενών συνεργατών του Χιου Ντάλας, Χριστόφορος Ζωγράφος! Ο πρώην διαιτητής επέστρεφε στο σπίτι του, όταν δέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, επίθεση από δύο αγνώστους με αποτέλεσμα να διακομιστεί αιμόφυρτος στον “Ευαγγελισμό”.

Οι δράστες οι οποίοι επέβαιναν πάνω σε μία μηχανή πλησίασαν τον πρώην διεθνή διαιτητή γύρω στις 11 το βράδυ στον Κολωνό και με σιδηρολοστό τον χτύπησαν αρκετές φορές στα πόδια και στα χέρια, ενώ το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι παρά ένα χιλιοστό και θα είχε αποδειχθεί μοιραίο!

Η κατάσταση του έχει πλέον σταθεροποιηθεί και δεν εμπνέει ανησυχίες, καθώς ξέφυγε τον κίνδυνο, όπως πληροφόρησε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο πρώην διαιτητής και συγγενής του, Κώστας Ακρίδας.

“Για ένα χιλιοστό γλίτωσε το μοιραίο. Δόξα τω Θεώ είναι ζωντανός! Είναι δολοφονικό το χτύπημα…”, τόνισε αρχικά, ενώ δεν έκρυψε την βεβαιότητα του πως η επίθεση ήταν οργανωμένη και είχε δόλο: “Δεν είναι τυχαίο. Δεν ξύπνησε κάποιος, είδε τον Ζωγράφο κι άρχισε να τον χτυπάει. Και γιατί δεν το έκαναν πριν ένα μήνα που ήταν απλός παρατηρητής και δεν ήταν στην ΚΕΔ; Αυτοί γνωρίζουν… Εμείς που σκεφτόμαστε απλά, δεν μπορούμε να πούμε γιατί έγινε αυτό το χτύπημα και που πάει αυτό το μήνυμα…»

 

 

To Top