Στο Νο 3 του κόσμου η Σάκκαρη ξανά!

Η Μαρία Σάκκαρη φιγουράρει ξανά στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, ισοφαρίζοντας το career high της. Αντιθέτως η φιναλίστ του Γουίμπλεντον Ονς Ζαμπέρ, υποχώρησε στο Νο.5.
Η Σάκκαρη κέρδισε 2 θέσεις αυτή την εβδομάδα και επέστρεψε στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, την καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ Ελληνίδα τενίστρια στη WTA.

Στο Νο.1 του κόσμου παραμένει είναι η Ίγκα Σβιόντεκ, ενώ στο Νο.2, και ακολουθεί η Ανέτ Κονταβέιτ με 136 βαθμούς λιγότερους από την πρώτη (4.010), με την Ελληνίδα να συμπληρώνει την τριάδα.

Στο Νο.4 βρίσκεται η Πάουλα Μπαντόζα και στο Νο.5 υποχώρησε η Ονς Ζαμπέρ, που έφτασε στον τελικό του Wimbledon το Σάββατο, το οποίο όμως φέτος δεν ήταν βαθμολογούμενο τουρνουά.

Στο Νο.6 διατηρήθηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ από μια θέση κέρδισαν οι Ντανιέλ Κόλινς (No.7), Τζέσικα Πεγκούλα (No.8), Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (No.9) και Εμμα Ραντουκάνου (Νο.10), που συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα.

Από μια θέση κέρδισαν οι Κόκο Γκάουφ και Ντάρια Κασάτκινα, Νο.11 και Νο.12 αντίστοιχα, με την Γκαούφ να κάνει νέο career high. Η Μπελίντα Μπέντσιτς κέρδισε 3 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.13, ενώ μια θέση κέρδισε η Λέιλα Φερνάντεθ, που είναι στο Νο.14.

 

To Top