ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Στο Νο 30 ο Βεζένκοφ”

Τα πρώτα Mock Drafts για το 2016 έκαναν την εμφάνισή τους και στις επιλογές του πρώτου γύρου βρίσκουμε δύο «δικά μας» παιδιά. Ο λόγος για τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Αλέξανδρο Βεζένκοφ!

O προγραμματισμός που υπάρχει στο ΝΒΑ δεν θυμίζει σε τίποτα τα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου. Πιστοί στις αρχές του «μαγικού κόσμου», αλλά και στη σημασία των Drafts που γίνονται κάθε καλοκαίρι, οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αμερικανικές ιστοσελίδες συχνά κάνουν τα δικά τους Mock Drafts, με τη βοήθεια σκάουτερ, στελεχών των ομάδων και αναλυτών του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε πως το Mock Draft είναι ένα εικονικό Draft, το οποίο πολλές φορές προβλέπει με ακρίβεια το τι θα συμβεί στο επίσημο, που γίνεται στα τέλη του Ιουνίου.

Έτσι, η ιστοσελίδα «Bleacher Report» έκανε το δικό της Mock Draft για το 2016, περίπου 10 μήνες πριν γίνει το κανονικό. Θέλετε να δείτε ποιοι και σε ποια θέση θα κάνουν pick τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Αλέξανδρο Βεζένκοφ;

Νο. 19 – Ουάσιγκτον Ουίζαρντς – Τάιλερ Ντόρσεϊ

Η δημοφιλής ιστοσελίδα υπογραμμίζει πως ο Ντόρσεϊ είναι ένα από τα ονόματα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κολεγιακό πρωτάθλημα αυτής της σεζόν, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο U19. Μετά το σύντομο scouting report που δίνεται, ο Έλληνας γκαρντ κατατάσσεται στη θέση Νο. 19 και… πηγαίνει στην Ουάσιγκτον για λογαριασμό των Ουίζαρντς!

Νο. 30 – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Αλέξανδρος Βεζένκοφ

Ο πρώην παίκτης του Άρη επέλεξε να μην πάρει μέρος στο Draft του 2015, να πάει στην Μπαρτσελόνα και να δοκιμάσει την τύχη του στο Draft του επόμενου καλοκαιριού. Pick και μάλιστα πρώτου γύρου, προβλέπουν οι ειδικοί! «Θα έχει σίγουρα την ευκαιρία του»,αναφέρει το δημοσίευμα. Λέτε να τον δούμε με την φανέλα των νυν πρωταθλητών;

Πηγή: sdna.gr

To Top